MiniEläinpäiväleiri 8

MiniEläinpäiväleiri

7-11 –vuotiaille

ma-ke 7.8.-9.8. Glimsin 4H-kotieläinpiha klo 9.00-15.00

Leirillä vietetään leppoisia kesäpäiviä Talomuseon pihapiirissä eläinten parissa. Luvassa kesäistä tekemistä ja toimintaa sekä hauskaa oleilua eläinten kanssa. Huippujuttu eläinrakkaille 7-11 -vuotiaille. Leiri ei sovellu eläinallergikoille!

Leirille mahtuu 15 leiriläistä. Leiri toteutetaan jos ilmoittautuneita on 10.

Leirin hinta on 57€, hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Huomioittehan, että leirin hintaan ei kuulu ruokailuja. Leiripaikalla on rajalliset sisätilat ja ruoanlaitto ei ole mahdollista. Leiriläisten eväitä varten on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

4H-leirin ilmoittautumislomake

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.