Kerhot

Kerhot on suunnattu 6-12- vuotiaille lapsille.

Kerhoissa on kerhon teemaan liittyvää mukavaa tekemistä koulutetun ohjaajan valvonnassa. Eläinkerhossa perehdytään eläimiin piirtäen ja askarrellen sekä eläinvieraiden myötä. Taidekerhoissa tutustutaan välineisiin ja materiaaleihin esimerkiksi maalaten ja askarrellen. Monitoimikerhoissa tehdään monenmoista mukavaa, usein myös kokkaillaan. Kepparikerhossa harrastetaan keppihevosten kanssa.

Ilmoittautumiskaavakkeet avautuvat kerhojen kohdalle. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kerhoihin voi tulla tutustumaan kerran maksutta.

Lisätietoja antaa Johanna Sutinen 6.8.2018 alkaen,

sähköpostitse johanna.sutinen@4h.fi tai puhelimitse 050 3824 008

Ajankohtaista

Kerhot alkavat syksyllä viikolla 37.  Syksyn 2018 ilmoittautuminen aukeaa kesän aikana sivuillamme.

Syksyn kerhomaksuna toimii jäsenmaksu 35€. Jäsenmaksun lisäksi keppihevoskerhossa ja kokkikerhossa on 10€ materiaalimaksu.