Hiihtoloman keppihevospäiväleiri

7-10 vuotiaille

ma-to 19-22.2.2018

Pauligin huvila klo 9.00-16.00

Leirillä tehdään omat hienot keppihevoset varusteineen, ja harrastetaan niiden kanssa monipuolisesti hyvässä seurassa. Keppari-ratsastustunteja, kisoja, näyttelytoimintaa ja muuta hauskaa "kepparointia" luvassa!

Leirille mahtuu 20 leiriläistä (minimimäärä, jotta leiri järjestetään, on 10 ilmoittautunutta).

Leirin hinta on 76€. Leirin hintaan sisältyy leiriohjelma, materiaalit ja lämmin lounas leiripäivinä.

Ilmoittautuminen päättyy 1.2.2018.

Leiri toteutuu!

4H-leirin ilmoittautumislomake

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.