Liity jäseneksi

4H:n jäseneksi liittyminen kannattaa! Jäsenenä pääset mukaan 4H:n monipuoliseen toimintaan, pääset hyötymään useista jäseneduista, ja jäsenenä sinulla on myös kaikki 4H-tilaisuudet kattava tapaturmavakuutus. Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistysten jäsenenä sinulle lähetetään kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä jäsentiedote.

Jäsenmaksu kaudella 1.9.2017-31.8.2018 on 35€ / yksi jäsen tai 70 € / perhe. Perhemaksulla voit liittää koko perheesi 4H-yhdistyksen jäseneksi

Lue lisää tästä!

Liity jäseneksi joko Helsingin, Espoon tai Vantaan yhdistykseen asuinpaikkakuntasi mukaan.

Jos asut Helsingissä (myös Sipoo), siirry lomakkeeseen tästä.

Jos asut Vantaalla, siirry lomakkeeseen tästä.

Jos asut Espoossa (myös Kauniainen ja Kirkkonummi), siirry lomakkeeseen tästä.

Helsingin, Espoon ja Vantaan 4H-jäsenedut

Itiksen Megaeläin antaa 4H-jäsenille -5% normaalihintaisista ruuista ja kissanhiekoista, sekä -10% normaalihintaisista tarvikkeista.

Keskustan eläinkaupasta näyttämällä 4H-jäsenkortin saa -5% kaikesta, eli ruoista, herkuista sekä tarvikkeista