Vantaa

Vastuuohjaajahaku

 

Etsimme vastuuohjaajaa Katrinebergin leireille kesäksi 2018!

Vastuuohjaaja vastaa Katrinebergin leirien käytännön järjestelyistä ja leirisisällöistä yhteistyössä nuorisotyönkoordinaattorin kanssa. Työtehtäviin kuuluu myös tietysti lapsiryhmien ohjaaminen sekä yhteydenpito leiriläisten vanhempiin ja yhteyshenkilönä toimiminen toimiston ja leirinohjaajien välillä. Vastuuohjaaja huolehtii osaltaan siitä, että leirikokemus on mukava ja turvallinen sekä leiriläisille että leirinohjaajina toimiville nuorille. 

Vastuuohjaajaksi haemme sinua; täysi-ikäistä, innostavaa ja tunnollista osaajaa. Toivomme, että opiskelet parhaillaan nuorisotyöhön kytkeytyvää alaa tai olet vastavalmistunut (esimerkiksi nuoriso-ohjajaaksi, luokanopettajaksi tai yhteisöpedagogiksi) ja sinulla on myös käytännön kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta. Leireillä vietetään paljon aikaa Katrinebergin 4H-kotieläinpihalla, joten sinulla tulee olla kokemusta tai ainakin valmiutta ja innokkuutta toimia eläinten kanssa.

Vastuuohjaajan päivittäinen työaika on 7,5 tuntia leirien aikana 4.6.-8.8.2018 (mikäli kaikki leirit toteutuvat). Lisäksi edellytämme, että vastuuohjaaja pystyy tuntityönä osallistumaan perehdytykseen toukokuun aikana sekä leirinohjaajille järjestettävään koulutukseen Pauligin huvilalla, Töölössä 5-6.5.2018. Vastuuohjaajan palkka leirikauden aikana on 1500 euroa/kk ja toukokuussa tehdyistä tunneista maksetaan korvauksena 9 e/tunti. 

 

Jätä hakemuksesi tälle sivulle 28.2.2018 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan päätyttyä.

 

Lomakkeen lisäksi voit halutessasi lähettää videohakemuksen osoitteeseen suvi.hokkanen@4h.fi.

 

Lisätietoja voit kysellä:

Suvi Hokkaselta

suvi.hokkanen@4h.fi / puh. 050 3824 008

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

 

 

Leirinohjaajahaku

 

Etsimme leiriohjaajia 4H-kotieläinpihalla järjestettäville päiväleireille. Kotieläinpiha sijaitsee osoitteessa Katrinebergin kartano, Katriinankuja 5, Vantaa. Toiminta on suunnattu 7-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Leiriohjaajan tehtäviin kuuluu mm. lapsiryhmien ohjaaminen, leiriohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä leiritiimin kanssa sekä vastuuohjaajan apuna toimiminen. Leiriohjaajaksi pääsemiseksi edellytetään vähintään 16 vuoden ikää. Jokaisella leirillä on mukana myös täysi-ikäinen vastuuohjaaja.

Odotamme leiriohjaajilta aktiivista, omatoimista otetta, reippautta, kekseliäisyyttä sekä aitoa kiinnostusta työskennellä lapsiryhmien parissa. 4H-kotieläinpihalla vietetään paljon aikaa eläinten kanssa ulkona, joten ohjaajan harrastuneisuus eläinten parissa katsotaan hakijan eduksi. Eläinten hoidosta kiinnostuneilla on mahdollisuus myös hoitaa eläimiä. Leiriohjaajaksi voi hakea, vaikka ei olisi kokemusta eläimistä.

Valituille leiriohjaajille järjestetään koulutus Pauligin huvilalla, Töölössä 5-6.5.2018. Koulutuksessa perehdytään leiriohjaajan tehtäviin ja vastuisiin, suunnitellaan leiriohjelmaa sekä tutustutaan muihin ohjaajiin. Koulutukseen osallistuminen on leiriohjaajana toimimisen edellytys. Koulutuksesta ei makseta palkkaa.

Leiriohjaajana opit uusia taitoja ja saat arvokasta työkokemusta. Ohjaajan palkka on 7€ /tunti. Leirit järjestetään arkipäivinä klo 9.00-15.00 (kesäkuussa 9.00-15.30).

Jätä hakemuksesi tälle sivulle aukeavan lomakkeen kautta 19.3 - 5.4.2018​ välisenä aikana. 

Lomakkeen lisäksi voit halutessasi lähettää videohakemuksen osoitteeseen suvi.hokkanen@4h.fi.

 

Lisätietoja voit kysellä:

Suvi Hokkaselta

suvi.hokkanen@4h.fi / puh. 050 3824 008