Vantaa

 

 

Leirinohjaajahaku

 

Etsimme leiriohjaajia 4H-kotieläinpihalla järjestettäville päiväleireille. Kotieläinpiha sijaitsee osoitteessa Katrinebergin kartano, Katriinankuja 5, Vantaa. Toiminta on suunnattu 7-13 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Leiriohjaajan tehtäviin kuuluu mm. lapsiryhmien ohjaaminen, leiriohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä leiritiimin kanssa sekä vastuuohjaajan apuna toimiminen. Leiriohjaajaksi pääsemiseksi edellytetään vähintään 16 vuoden ikää. Jokaisella leirillä on mukana myös täysi-ikäinen vastuuohjaaja.

Odotamme leiriohjaajilta aktiivista, omatoimista otetta, reippautta, kekseliäisyyttä sekä aitoa kiinnostusta työskennellä lapsiryhmien parissa. 4H-kotieläinpihalla vietetään paljon aikaa eläinten kanssa ulkona, joten ohjaajan harrastuneisuus eläinten parissa katsotaan hakijan eduksi. Eläinten hoidosta kiinnostuneilla on mahdollisuus myös hoitaa eläimiä. Leiriohjaajaksi voi hakea, vaikka ei olisi kokemusta eläimistä.

Valituille leiriohjaajille järjestetään koulutus Pauligin huvilalla, Töölössä 5-6.5.2018. Koulutuksessa perehdytään leiriohjaajan tehtäviin ja vastuisiin, suunnitellaan leiriohjelmaa sekä tutustutaan muihin ohjaajiin. Koulutukseen osallistuminen on leiriohjaajana toimimisen edellytys. Koulutuksesta ei makseta palkkaa.

Leiriohjaajana opit uusia taitoja ja saat arvokasta työkokemusta. Ohjaajan palkka on 7€ /tunti. Leirit järjestetään arkipäivinä klo 9.00-15.00 (kesäkuussa 9.00-15.30).

Jätä hakemuksesi tälle sivulle aukeavan lomakkeen kautta 19.3 - 5.4.2018​ välisenä aikana. 

Lomakkeen lisäksi voit halutessasi lähettää videohakemuksen osoitteeseen suvi.hokkanen@4h.fi.

 

Lisätietoja voit kysellä:

Suvi Hokkaselta

suvi.hokkanen@4h.fi / puh. 050 3824 008