4H-yrityskurssi

Seuraava yrityskurssi järjestetään lauantaina 23.9.2017 Kurssi toteutetaan yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa ja siksi se on avoinna vain ESPOOLAISILLE nuorille.

Aikataulu:

lauantai ko 9:00-15:00 Leppävaaran nuorisotilalla, osoitteessa Veräjäpellonkatu 6 02650 Espoo

Kurssi on osa Espoon kaupungin rahoittamaa Nuori Espoo Yritysseteli-projektia. Kurssille voi hakea espoolaiset 13-28-vuotiaat nuoret, jotka ovat kiinnostuneita oman yrityksen perustamisesta. Kurssin suoritettua nuori voi saada Espoon kaupungin myöntämän yrityssetelin, jonka arvo on 300e. Nuoren täytyy perustaa yritys ja osoittaa kyvykkyytensä oman yrityksen perustamiseen, jotta yritysseteli voidaan myöntää. Yritysseteliä voi hakea myös ilman kurssia, mikäli olet käynyt vastaavan kurssin muualla. Ilmoittautumislomakkeella on tähän erillinen kohta.

Yrityskurssille haetaan alla olevan lomakkeen kautta ja ilmoittautuminen päättyy 10.9.

Huom! Sinun ei tarvitse olla 4H:n jäsen hakeaksesi tälle kurssille!

16.10.2017 järjestämme 4H-yrityskurssin Helsingissä, jonne kaikki pääkaupunkiseutulaiset ovat tervetulleita! Tämä on 4H-yrityskurssi eikä se oikeuta Espoon yritysseteliin. Ilmoittautuminen tälle kurssille avautuu 21.9.