Stipendit 2017

Stipendejä jaossa!

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistysten hallitus myöntää aktiivisille jäsenille stipendejä! Stipendi voidaan myöntää aktiiviselle, alle 29-vuotiaalle Helsingin, Espoon tai Vantaan 4H-yhdistyksen jäsenelle hakijan opintoihin, tieteelliseen tutkimukseen tai taiteen harjoittamiseen liittyvälle matkalle. Stipendi myönnetään tunnustuspalkintona yleishyödyllisestä toiminnasta. Stipendiä voi hakea myös takautuvasti vuonna 2017 jo toteutuneelle matkalle. Stipendit ovat haettavissa 01.10.2017-31.10.2017. Stipendien suuruudesta päätetään tapauskohtaisesti.

Hae stipendiä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot matkastasi sekä siitä, miksi olet ansainnut stipendin ja mihin stipendin käyttäisit. Lähetä hakemus määräaikaan mennessä sähköpostitse Hilkalle: hilkka.eskelinen@4h.fi.