4H-ROTARY CHALLENGE yritysidea-kilpailu

Osallistu 4H-ROTARY CHALLENGE 2018 -kilpailuun ja olet lähempänä huikeita rahapalkintoja!

Idea riittää! Lähde rohkeasti mukaan tähän matalalla kynnyksellä toteutettavaan haasteeseen! Sinun ei tarvitse olla yrittäjä vaan pelkkä idea ja halu lähteä kokeilemaan kevytyrittäjyyttä riittää.

Finalistit julkaistaan lokakuussa ja palkintogaala pidetään 10.11 Balderin salissa Helsingin keskustassa.

Raati valitsee 5 finalistia, jotka pääsevät gaalassa pitchaamaan oman yritysideansa tuomaristolle. Voittaja valitaan gaalassa.

Ennen gaalaa finalisteille järjestetään pitchaus-koulutusta. Hae mukaan vuoden kovimpaan yrityskilpailuun yksin taikka ryhmänä!

Kilpailu avoinna kaikille pääkaupunkiseutulaisille 13- 28 -vuotiaille 4H-nuorille. (voit liittyä nyt)

Jos et ole vielä 4H:n jäsen, liity tästä.

Palkinnot:

1. sija, 1000e arvoinen rahapalkinto (toimivin ja toteutettava liikeidea)

2. sija, 500e arvoinen rahapalkinto (yleisön suosikki)

Voit jättää hakemuksen joko alla olevalla lomakkeella tai tuoda samat asiat esille videolla (max 3 min) ja lähettämällä video/videolinkki jenni.matikainen@4h.fi. Hakemuksia kilpailuun otetaan vastaan 30.9.2018 asti.

4H-ROTARY CHALLENGE 2018 liiketoimintasuunnitelma