Kerhot

Kerhot on suunnattu 6-12- vuotiaille lapsille.

Kerhoissa on kerhon teemaan liittyvää mukavaa tekemistä koulutetun ohjaajan valvonnassa. Eläinkerhossa perehdytään eläimiin piirtäen ja askarrellen sekä eläinvieraiden myötä. Taidekerhoissa tutustutaan välineisiin ja materiaaleihin esimerkiksi maalaten ja askarrellen. Monitoimikerhoissa tehdään monenmoista mukavaa, usein myös kokkaillaan. Kepparikerhossa harrastetaan keppihevosten kanssa.

Ilmoittautumiskaavakkeet avautuvat kerhojen kohdalle. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kerhoihin voi tulla tutustumaan kerran maksutta.

Lisätietoja antaa Johanna Sutinen,

sähköpostitse johanna.sutinen@4h.fi tai puhelimitse 050 3824 008

Ajankohtaista

Syksyn kerhomaksuna toimii jäsenmaksu 35€. Jäsenmaksun lisäksi keppihevoskerhossa ja kokkikerhossa on 10€ materiaalimaksu.

Haemme kahta ohjaajaa kevään 2019 kerhokaudelle Fallkullan eläinkerhoon sekä Koskelan taidekerhoon!