Syysloman keppihevosleiri

7-11 vuotiaille

ma-pe 15.-19.10.2018

Pauligin huvila klo 9.00-16.00

Leirillä tehdään omat hienot keppihevoset varusteineen, ja harrastetaan niiden kanssa monipuolisesti hyvässä seurassa. Keppari-ratsastustunteja, kisoja, näyttelytoimintaa ja muuta hauskaa "kepparointia" luvassa. Ilmoittaudu mukaan syysloman hauskimmalle leirille!

Leirille mahtuu 20 leiriläistä (minimimäärä, jotta leiri järjestetään, on 10 ilmoittautunutta).

Leirin hinta on 70€. Leirin hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Lapset syövät päivän aikana omat eväät.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikkona 10.10.2018.

Lisätietoja:

johanna.sutinen@4h.fi / +358503824008

4H-leirin ilmoittautumislomake

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin.

HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.