4H-Dogsitterkoulutus

Seuraava Dogsitter -koulutus järjestetään keväällä 2019 Katso aikatulut täältä.

Dogsitter -kurssilla opetellaan mm seuraavia asioita:

• tulkitsemaan koiran elekieltä ja käyttäytymistä
  • opetellaan koiran rakenteesta ja terveydenhoidosta
  • ulkoilutetaan ja aktivoidaan koiraa
  • kurssilla käydään läpi myös kissan ja pieneläintenhoitoon tarvittavia tietoja

Tutustutaan ja harjoitellaan työelämässä tarvittavia taitoja

• asiakaspalvelu
  • verotus
  • dogsitterin työnkuvaan kuuluviin työtehtäviin.

Kurssin käytyä on mahdollista työllistyä 4H-Dogsitteriksi mikäli haluaa. Jos ei kurssin jälkeen halua hoitaa koiria, voi valita keikkoja, jossa hoidetaan kissoja tai muita pieneläimiä.

4H-Dogsitterinä tienaa taskurahaa huolehtimalla pääkaupunkiseudun 4H:n asiakkaiden koirista kun asiakas on lomalla, pidemmällä työmatkalla tai tarvitsee satunnaisesti koirallensa hoitajaa. Työnmäärää ei sanota, vaan 4H-Dogsitter voi tehdä niin paljon kuin itse kokee jaksavansa/pystyvänsä koulun tai muun työn ohella.

Kurssin käytyä ei ole pakko tehdä töitä, ellei halua. Kurssille voi tulla oppimaan uutta koirista ja tutustua uusiin ihmisiin!

Kurssien ohjaajina toimivat alan opiskelijoita, koiriin perehtyneitä henkilöitä sekä useimmat ovat itse pidempi aikaisia 4H-Dogsittereitä.

Tarkemman tiedot kursseista saat täältä.

Asiakas, haluatko tilata 4H-Dogsitterin? Voit tehdä sen täältä.